Gate Zero(gzero0.blogspot.com)

Gate Zero(gzero0.blogspot.com)
Gate -0-...Για όλους τους οπαδούς και ΟΛΑ τα αθλήματα και τις ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ! Gate -0- Και τα μυαλά στα BLOG!!

Κυριακή 2 Μαρτίου 2008

Νίκησε αν και δύσκολα...


Χωρίς να αποδόσουν ιδιαίτερο μπάσκετ οι παίκτες του Ολυμπιακού πήραν τη νίκη ενάντια στην Ολύμπια Λάρισας στο Σεφ.Έγινε ένα χαλαρό ματσάκι με κάποια χαζά λάθη απο την μεριά του ΟΣΦΠ το οποίο οδήγησε στο χαμηλο σκόρ και τη μικρή διαφορά 65-61..αρκετός κόσμος στο γήπεδο και όλα καλά.Σημαντικό στοιχείο οι δηλώσεις των 2 προπονητών οι οποίοι έκαναν θετικότατες δηλώσεις ο ένας για τον άλλον...

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 20-11, 41-31, 48-40, 65-61

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Γιαννάκης): Μπλάκνεϊ, Μπουρούσης 2, Τσακαλίδης, Γκριρ 8, Μαυροκεφαλίδης 5, Βασιλόπουλος 7, Βασιλειάδης 10(1), Πρίντεζης 7, Καυκής 7, Τεόντοσιτς 5, Τζάκσον 14

ΟΛΥΜΠΙΑ Λ. (Μπαρτζώκας): Μπέλσερ 3, Κουμπούρας 16(1), Ανγκέλοφ 6(1), Τσιάρας 20(2), Γιαννουλάκος 2, Μπατής 8(2), Αριγκμπάμπου, Τριχόπουλος, Θεοδωράκος, Κούρτοβιτς 6(1)


Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών...


ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ: «Ο Γιώργος (σ.σ. Μπαρτζώκας) με κάνει περήφανο γιατί προσπαθεί πολύ και δείχνει πως ένας άνθρωπος μπορεί να γίνει καλύτερος. Η Ολύμπια είναι μια ομάδα με χαρακτήρα και είχαμε προετοιμαστεί γι’ αυτό. Αυτά τα παιχνίδια μας δείχνουν το δρόμο για να γίνουμε πιο αποτελεσματικοί. Αν δεν είχαμε κάνει κάποια παιδαριώδη λάθη, θα είχαμε καλύτερο έλεγχο του αγώνα. Τα παιδιά δουλεύουν σκληρά και θέλουν πολύ, αλλά πολλές φορές δεν έχουμε την υπομονή που χρειαζόμαστε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού για να φτάσουμε εκεί που θέλουμε. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και όλα είναι δύσκολα αν δεν είσαι 100% συγκεντρωμένος.

Με Ρεάλ και Μαρούσι δείξαμε τον τρόπο που πρέπει να αντιμετωπίζουμε τα εκτός έδρας παιχνίδια. Με ηρεμία και χωρίς να κοιτάμε το σκορ. Το ίδιο πρέπει να κάνουμε και στο Τελ Αβίβ. Ο στόχος είναι να γινόμαστε καλύτεροι συγχρόνως με τις νίκες.

Οι ομάδες χτίζονται μακριά από την έδρα τους, εκεί που αντιμετωπίζουν μεγαλύτερη πίεση. Στο μπάσκετ πρέπει να δοκιμάζεις πράγματα κι αυτό κάνουμε κι εμείς. Σήμερα κάναμε κάποια παιδαριώδη λάθη κι αυτό σίγουρα οφείλεται στο γεγονός ότι τα παιδιά έχουν κουραστεί σωματικά και πνευματικά. Με τη Μακάμπι θα είμαστε πιο έτοιμοι λόγω των σημερινών προβλημάτων που αντιμετωπίσαμε».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ: «Είμαι πολύ τυχερός που στέκομαι δίπλα στον κόουτς. Είναι πηγή έμπνευσης για τον καθένα για να καταλάβει τι σημαίνει μπάσκετ. Είναι μεγάλη μου τιμή και θέλω να τον ευχαριστήσω για όσα έμαθα δίπλα του. Τα 13 παραπάνω ριμπάουντ του Ολυμπιακού και η κούραση ήταν καθοριστικοί παράγοντες. Ο Ολυμπιακός αλλάζει φιλοσοφία κι εμείς προσπαθήσαμε να προσαρμοστούμε σ’ ότι κάνει. Δεν τα καταφέραμε απέναντι στην πίεση του Ολυμπιακού πάνω στην μπάλα, αλλά θεωρώ ότι αν στο τέλος είχαμε καλύτερες επιλογές θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο».

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΥΚΗΣ: «Κάθε μέρα δουλεύουμε σκληρά και θέλουμε καθημερινά να γινόμαστε καλύτεροι. Το ζητούμενο είναι να γινόμαστε καλύτεροι από το τελευταίο μας παιχνίδι».


ΦΑΝΗΣ ΚΟΥΜΠΟΥΡΑΣ: «Δεν ήρθαμε στο ΣΕΦ για να χάσουμε, αλλά για να παλέψουμε. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με τον τρόπο που παίξαμε και γιατί δυσκολέψαμε τον Ολυμπιακό. Αν σε δυο, τρεις φάσεις στο τέλος ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι ίσως να πετυχαίναμε κάτι καλύτερο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: