Gate Zero(gzero0.blogspot.com)

Gate Zero(gzero0.blogspot.com)
Gate -0-...Για όλους τους οπαδούς και ΟΛΑ τα αθλήματα και τις ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ! Gate -0- Και τα μυαλά στα BLOG!!

Κυριακή 2 Μαρτίου 2008

Κυπελλούχος...!!!!


1-3 σετ την Πάτρα ο ΠΑΟ στον τελικό.Το 5 Κύπελλο στην ιστορία του και πάει full για το πρωτάθλημα!! Αν και βρέθηκε πίσω στο σκόρ με 1-0 σετ σοβαρεύτηκε  και πήρε τον τελικό... Συγκεκριμένα: Ο Παναθηναϊκός είναι ο Κυπελούχος Ελλάδας της σεζόν 2007-08. Οι "πράσινοι" έχοντας τη συμπαράσταση 800 και πλέον οπαδών τους υπερασπίστηκαν με τον καλύτερο τρόπο τον περυσινό τους τίτλο και σήκωσαν την πρώτη κούπα της χρονιάς. Το "τριφύλλι" επικράτησε της αξιόμαχης ΕΑ Πατρών με 3-1 σετ (21-25, 25-16, 25-18,25-17) στον τελικό του Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας που φέτος φιλοξενήθηκε στην Ορεστιάδα και στέφθηκε για 5η φορά στην ιστορία του Κυπελλούχος.
Ο αρχηγός της ομάδας Σωτήρης Πανταλέων είπε: "Λυπάμαι για τον πολιτισμό αυτής της χώρας, όσοι δεν το γνωρίζουν και στις δυο ομάδες αγωνίζονταν αθλητές διεθνείς με μεγάλες επιτυχίες και παγκόσμιοι πρωταθλητές στα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα της χώρας τους. Δείχνουν άλλα πράγματα και όχι αυτό και μάλλον είμαστε σε κακό δρόμο. Συγχαρητήρια στην ΕΑΠ για την προσπάθειά της. Μας αιφνιδίασε στην αρχή. Το ξέραμε ότι ήταν δύσκολο ματς. Καταλάβαμε στη συνέχεια ότι παίζουμε τελικό, σοβαρευτήκαμε και πήραμε την κούπα".
O MVP του τελικού, Λίμπερμαν Αγκάμεζ τόνισε: "Είμαι πολύ χαρούμενος.Αυτή είναι η πρώτη κούπα της χρονιάς ενώ για εγώ πρώτη φορά βραβεύομαι MVP σε έναν τελικό. Έχουμε σκληρή συνέχεια στην Ευρώπη και πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι".
ΕΑΠ (Χριστόπουλος): Ροντρίγκο 11,Γκιούρδας 5, Γιούρισιτς7, Ζέκοφ 4, Ράμα 3, Ντίαζ 4, Αρμενάκης 17, Δημητρακόπουλος λ. 62%, Λαμπρόπουλος, Κιόσης 1,Μπέλλος
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μπερούτο): Ανδρεάδης 10, Αγκάμεζ 21, Ντάντε 15, Μινούτσι 7, Πανταλέων 3, Μαρσέλο 6, Στεφάνου λ. 72%, Ντονάς 1, Σ. Ψάρρας

Δεν υπάρχουν σχόλια: