Gate Zero(gzero0.blogspot.com)

Gate Zero(gzero0.blogspot.com)
Gate -0-...Για όλους τους οπαδούς και ΟΛΑ τα αθλήματα και τις ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ! Gate -0- Και τα μυαλά στα BLOG!!

Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2008

Τίποτα δεν τελείωσε...




Αυτή είναι η φιλοσοφία του κόουτς Γιαννάκη και των παιχτών του οι οποίοι γνώρισαν την ήττα μέσα στο ΣΕΦ απο τη Μακάμπι με 67-75.Συγκεντρωμένοι στο Α' ημίχρονο με κακά ποσοστά στα ελεύθερα σούτ οι παίκτες του Θρύλου πήγαν στο ημίχρονο με ένα πόντο μπροστά.Ωστόσο στο 3ο δεκάλεπτο (για μια ακόμη φορά) η ομάδα ''έκατσε'' και η Μακάμπι χτύπησε.Σκόραρε 29 πόντους μόνο στο 10λεπτο και πήγε το σκόρ στο 46-58.Μετά η ομάδα δεν κατάφερε να αντιδράσει με αποτέλεσμα την ήττα.Αξιοσημείωτη είναι η αντίδραση των οπαδών του ΟΣΦΠ οι οποίοι στον τραυματισμό του Φίζερ τον χειροκρότησαν θερμά δείχνοντας τον πολιτισμό τους.Η ομάδα θέλει χρόνο και πίστη.Πάντως οι οπαδοί του θρύλου ήταν εκεί μέχρι το τέλος.Τώρα έρχεται ο ΠΑΟ....

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών...


ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ: «Ξεκινήσαμε στην Ευρωλίγκα όχι όπως θέλαμε. Παρότι στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί είχαμε συγκέντρωση και ελέγξαμε το παιχνίδι. Στο τρίτο δεκάλεπτο δεν αντιμετωπίσαμε σωστά το παιχνίδι και η Μακάμπι βρήκε την ευκαιρία να σουτάρει ελεύθερα. Μας έπιασε ανυπομονησία κι αυτό ήταν το κλειδί του αγώνα. Αυτό πρέπει να χτίσουμε και όταν το κάνουμε θα είμαστε πιο αποτελεσματικοί. Δε γίνονται όλα από τη μια μέρα στην άλλη. Χρειάζεται δουλειά και κούραση σωματική και πνευματική. Όταν κερδίζαμε έλεγα ότι πρέπει να κάνουμε υπομονή, το ίδιο λεω και τώρα που χάσαμε».

ΣΒΙ ΣΕΡΦ«Για μένα είναι πάντα ξεχωριστό να έρχομαι εδώ», σχολίασε ο ισραηλινός και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο παιχνίδι: «Ήταν δύσκολο για μας να προετοιμάσουμε το παιχνίδι και να κάνουμε σκάουτινγκ γιατί ο Ολυμπιακός είχε νέο προπονητή και στο παιχνίδι με τον Άρη έπαιξε χωρίς τους Γουντς και Μπλάκνεί. Ήταν σοκ για μας ο τραυματισμός του Φάιζερ, το δεύτερο μετά τον τραυματισμό του Βούισιτς κι αυτό είχε ως αποτέλεσμα στο δεύτερο δεκάλεπτο να έχουμε τα χειρότερα μας φετινά ποσοστά. Στο ημίχρονο αλλάξαμε τακτική, γίναμε πιο γρήγοροι και χτυπήσαμε στις αδυναμίες του Ολυμπιακού στην άμυνα. Στα τελευταία λεπτά μας βοήθησε το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός δεν είχε φάουλ γιατί έτσι είχαμε περισσότερο τον έλεγχο της μπάλας. Ο Ολυμπιακός έχει τεράστιες δυνατότητες και πολλούς καλούς παίκτες ο Ολυμπιακός. Σέβομαι πολύ τον κόουτς Γιαννάκη και πιστεύω ότι θα βελτιώσει πολύ την ομάδα και στο επόμενο παιχνίδι στο Τελ Αβίβ ο Ολυμπιακός θα είναι πολύ καλύτερος. Το γκρουπ μας είναι πολύ δύσκολο και είναι σημαντικό για μας που ξεκινήσαμε με μια τέτοια νίκη».

ΛΙΝ ΓΚΡΙΡ: «Το τρίτο δεκάλεπτο ήταν καταστροφικό για μας. Όταν βρεθήκαμε 12 πόντους πίσω ήταν δύσκολο να επιστρέψουμε. Να αφήσουμε πίσω μας αυτό το παιχνίδι, να μάθουμε από τα λάθη μας και να κοιτάξουμε τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Είμαι σίγουρος ότι μπορούμε και θα κερδίσουμε την Κυριακή».


ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ: «Το θέμα δεν είναι να ξεχάσουμε αυτή την ήττα, αλλά να μάθουμε από τα λάθη μας ενόψει Παναθηναϊκού. Κάναμε πολλά λάθη στην άμυνα γιατί δε μείναμε συγκεντρωμένοι σ’ ότι δουλέψαμε στην προπόνηση. Χτίζουμε κάτι από την αρχή και είναι δύσκολο να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο. Δεν μπορούμε να κάνουμε ακόμα στο 100% αυτά που θέλει ο κόουτς, αλλά ελπίζω ότι σύντομα θα είμαστε σε θέση να το κάνουμε».

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 17-16, 30-29, 46-58, 67-75
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Γκριρ 26 (3), Σεϊμπούτις, Παπαμακάριος, Τεόντοσιτς 6(1), Γουντς, Βασιλόπουλος 5(1), Πρίντεζης, Μπουρούσης 3(1), Τζάκσον 14, Μαυροκεφαλίδης 5, Βασιλειάδης 8 (2)
ΜΑΚΑΜΠΙ Τ.Α.: Μπάινουμ 5(1), Φάιζερ 2, Σαρπ 2, Ελιάου, Μόρις 14(2), Φανάν, Κάσπι, Γκαρσία 11 (2), Μπλούθενταλ 6 (1), Κάμινγκς 7 (1), Μπατίστα 12, Χαλπερίν 16 (2)

Δεν υπάρχουν σχόλια: