Gate Zero(gzero0.blogspot.com)

Gate Zero(gzero0.blogspot.com)
Gate -0-...Για όλους τους οπαδούς και ΟΛΑ τα αθλήματα και τις ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ! Gate -0- Και τα μυαλά στα BLOG!!

Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2008

Το πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε...


Μαχητικός ήταν ο Θρύλος στο 2ο μάτς για το Top 16 της Euroleague ενάντια στην Ρεάλ Μαδρίτης.Παρά το απαράδεκτο 1ο δεκάλεπτο το οποίο όλοι θα ήθελαν να ξεχάσουν οι ερυθρόλευοι δεν τα παράτησαν μειώνοντας πάνω απο μία φορά την διαφορά των 15 πόντων στους 5...Ωστόσο η ομάδα του Πειραιά δεν ήταν υπομονετική στο τέλος με αποτέλεσμα να ηττηθεί.Πολλοί σχολίασαν την διατησία του αγώνα και το γεγονός πως κάποια σφυρίγματα ευνόησαν ,σε βαθμό αλλοίωσης αποτελέσματος, την ΡΕΑΛ.Εγώ έχω να πώ οτι διαφωνώ.Προφανώς η ΡΕΑΛ πήρε τα σφυρίγματα (το φίναλ φόρ γίνεται στη Μαδρίτη και φυσικά η ΡΕΑλ δεν μπορεί να λείπει + του οτι η έπαιζε στη έδρα της) αλλά πρέπει επιτέλους να καταλάβουμε οτι η διατησία δεν ευθύνεται για την ήττα.Μια ομάδα που θέλει την νίκη και την αξίζει,οφείλει να νικάει και με κακές διατησίες.Συγκεκριμένα αναφέρω πως το μάτς με την Λάτσιο φέτος μιλάω για το 1-2 υπέρ του ΟΣΦΠ έγινε με μια διατησία να παίζει ΧΑΛΑΡΑ ΕΔΡΑ ΚΑΙ ΛΑΤΣΙΟ ''Όταν παίζεις εκτός έδρας πρέπει να ετοιμάζεσαι και για τέτοιες διαιτησίες''αναφέρει χαρακτηριστικά ο Τζέικ.Ε και? στα @@ μας.Είμαστε καλύτεροι, τους πετάξαμε 2 μπαλάκια και ΆΝΤΕ ΓΕΙΑ! έτσι είναι τα πράγματα.Αν ο ΟΣΦΠ ήθελε την νική ΑΣ την έπερνε.Στο κάτω κάτω δεν φταίει η διατησία που στην κρίσιμη επίθεση ο Γκρίρ θυμήθηκε τον Πίνχας και έκανε ένα ντου αλλά NINJA, χάνοντας προφανώς την μπάλα... Αυτό έχω να πώ.Ο θρύλος λογικά θα αποκλειστεί ΑΛΛΑ ΣΤΑ @@ μας.Εμείς θα είμαστε δίπλα του και τώρα στις ήττες και μετά στις νίκες... Και μία παρατήρηση.Γιατί στο site του Θρύλου τα άρθρα για τις νίκες τα βάζουν αμέσως και για τις ήττες συνήθως αρκετά αργοπορημένα;;Ε ναι χάσαμε...Ε και;;; ΣΤΑ @@ ΜΑΣ!!!Ο θρύλος είναι αρρώστια! δνε μας νοίαζει αν χάσαμε εμείς εδώ είμαστε! αλλά μην μας περνάτε και για παιδιά...Δηλαδή τι νομίζετε; θα αλλάξει κάτι αν δεν διαβάσω την ίδια μέρα για την ήττα;Αν αυτό που λέω ισχύει και δεν είναι δική μου εντύπωση είστε αστείοι.Ρε παιδιά αμα ξέρετε πείτε μου και εμένα στα σχόλια για να μην κράζω τσάμπα!

Α ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 27-14, 45-35, 62-53, 80-70

ΡΕΑΛ Μ. (Πλάθα): Σέκουλιτς 6, Μουμπρού 16(2), Τουντσερί 9(3), Μπούλοκ 14(3), Ερβέλ, Ρέγιες 8, Σμιθ 13(3), Λόπεθ 4(1), Ιτούρμπε 3(1), Πελεκάνος 7, Γκιουλ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Γιαννάκης): Γουντς 11(1), Γκριρ 15(1), Βασιλόπουλος 10(1), Τεόντοσιτς 5(1), Τζάκσον 9, Πρίντεζης, Τσακαλίδης 8, Μπλάκνεϊ 3, Μαυροκεφαλίδης 9, Σεϊμπούτις

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ: « Ήταν πολύ δυνατό παιχνίδι. Στο πρώτο δεκάλεπτο δεν ελέγξαμε το τέμπο, χάσαμε αμυντικά ριμπάουντ και δώσαμε την ευκαιρία στην Ρεάλ να ξεφύγει. Ξεχάσαμε το σκορ και συνεχίσαμε να δουλεύουμε με υπομονή. Φτάσαμε κοντά στο τέλος, αλλά δεν κάναμε κάτι περισσότερο και κέρδισε η Ρεάλ .Ο κόσμος είδε ένα ενδιαφέρον ματς. Έχουμε συνέχεια στον όμιλο θα το κυνηγήσουμε ως το τέλος. Θα συνεχίσουμε όσο καλύτερα γίνεται. Ξέρουμε πως μπορούμε να την αλλάξουμε την κατάσταση, έχουμε την δυνατότητα να κερδίσουμε οποιονδήποτε αντίπαλο σε οποιοδήποτε γήπεδο».

ΛΟΥΚΑΣ ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΙΔΗΣ: «Ξεκινήσαμε άσχημα, αλλά μετά καταφέραμε να επιστρέψουμε και να γυρίσουμε το ματς στο δεύτερο μέρος. Δυο- τρία σφυρίγματα δεν μας άφησαν να πλησιάσουμε ακόμη περισσότερο. Κρατάμε την πολύ καλή προσπάθεια που κάναμε. Έχουμε πολλά να μάθουμε από τον προπονητή. Δουλεύουμε σκληρά…»

ΧΟΥΑΝ ΠΛΑΘΑ: « Θέλω να ευχαριστήσω τους οπαδούς μας που ήρθαν και μας συμπαραστάθηκαν. Ξεκινήσαμε δυνατά, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός μας πίεσε. Ήταν δύσκολο να αντέξεις και να ανταπεξέλθουμε σε κορμιά όπως ο Τζάκσον. Ο Σέκουλιτς έκανε δουλειά. Είμαστε στο 2- 0 , πολύ καλό ξεκίνημα, τώρα πάμε για νίκη στο Ισραήλ, θέλουμε να βγούμε πρώτοι εκεί».

Δεν υπάρχουν σχόλια: