Gate Zero(gzero0.blogspot.com)

Gate Zero(gzero0.blogspot.com)
Gate -0-...Για όλους τους οπαδούς και ΟΛΑ τα αθλήματα και τις ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ! Gate -0- Και τα μυαλά στα BLOG!!

Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2008

Άντε να δούμε!!!!


Έκανε τη δουλειά του ο ΟΣΦΠ, πήρε το μάτς, διατηρήθηκε στη δεύτερη θέση και πλέον κοιτάει να συνεχίσει την προσπάθεια βελτίωσης του παιχνιδιού του εκπληρώνοντας παράλληλα τις υποχρεώσεις του σε Ελλάδα και Ευρώπη...Το Μαρούσι δεν ήταν εύκολος αντίπαλος αλλά ο ΟΣΦΠ δεν άφησε περιθώρια να διεκδικίσει κάτι παραπάνω ,αφού ήταν πολύ προσεχτικός και υπομονετικός, απο το μάτς...Η ομάδα του λιμανιού πρέπει να μείνει συγκεντρωμένη 
γιατί έπεται δύσκολη συνέχεια...
ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 13-23, 34-38, 48-54, 66-75
ΜΑΡΟΥΣΙ (Μαρκόπουλος): Μιλισάβλιεβιτς 16(2), Καϊμακόγλου 7, Χαραλαμπίδης 7(1), Κογιαντίνοβιτς, Γλυνιαδάκης 7, Στίβενσον 19(3), Μπράιαντ 8, Τζάζβιν, Μπουντούρης 3(1), Νοέας, Μαυροειδής
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Γιαννάκης): Μπλάκνεϊ 5, Τσακαλίδης 2, Γκριρ 7, Μαυροκεφαλίδης 2, Βασιλόπουλος 6(2), Βασιλειάδης 18(4), Πρίντεζης 8(1), Καυκής 5(1), Τεόντοσιτς 6(1), Τζάκσον 16(1)

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών...

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ: «Αισθάνομαι πάρα πολύ ωραία όταν βρίσκομαι σ’ αυτό το γήπεδο γιατί καταρχήν η οικογένεια του κύριου Βωβού δίνει πάντα ότι καλύτερο σ’ όποιον βρίσκεται στην ομάδα, για να αναδείξει το ταλέντο του. Στα 3,5 χρόνια οι άνθρωποι που ήμουν εδώ έκαναν το καλύτερο για να ζήσουμε τις καταπληκτικές στιγμές που ζήσαμε. Πρέπει ο καθένας να δίνει την καλύτερο του εαυτό γι’ αυτή την οικογένεια. Ευχαριστώ για την πολύ ωραία υποδοχή. Ευχαριστώ για τα 3,5 χρόνια που πέρασα εδώ και ευχαριστώ και τους συνεργάτες που είχα αυτό το διάστημα.

Το Μαρούσι έχει αρχίσει και βρίσκει ηρεμία. Συγχαρητήρια στους προπονητές. Εύχομαι κάθε φορά που θα ερχόμαστε εδώ να μας δημιουργούν μεγάλο πρόβλημα. Αυτή είναι η καλύτερη βοήθεια που μπορούν να δώσουν στον αντίπαλο.

Ξεκινήσαμε με πολύ ενέργεια και προσπαθήσαμε να αιφνιδιάσουμε το Μαρούσι. Είχαμε υπομονή και στο τέλος ελέγχοντας το ρυθμό πήραμε τις σωστές αποφάσεις για να κερδίσουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι.

Όλοι οι προπονητές θέλουμε όσο το δυνατόν περισσότερο να ακολουθεί η ομάδα τον τρόπο που θέλουμε. Αυτό είναι η νοοτροπία. Τα παιδιά κάνουν προσπάθεια κι αν έχουμε υπομονή, αυτή η προσπάθεια θα ανταμειφθεί. Θα έχει παρών και μέλλον. Το μπάσκετ δεν είναι ένα παιχνίδι που παίζεται μόνο τρέχοντας ή σουτάροντας, θέλει κυρίως συνεργασίες που προκύπτουν μέσα από τις προπονήσεις. Εμείς δεν έχουμε πολυτέλεια, αλλά κάνουμε την προσπάθεια μας.

Μια ομάδα σαν τον Ολυμπιακό είναι φυσιολογικό να βιάζεται. Είναι σαν ένα παιδί που έχει τρομερά αθλητικά προσόντα, τρέχει, πηδάει και πιστεύει ότι αυτό είναι αρκετό. Η ανυπομονησία προέρχεται όταν πιστεύουμε ότι τα πράγματα είναι πιο εύκολα απ’ ότι πραγματικά είναι. Υπομονή πρέπει να κάνουμε κι εμείς και ο κόσμος, αλλά νομίζω ότι αυτό είναι το ατού που πρέπει να έχει μια ομάδα για να είναι πολύ αποτελεσματική.

Όταν κάποιος ξεκινάει να κάνει μια δουλειά, αν με μια κακή άμυνα ή κακή επίθεση τ’ αλλάζει, δεν είναι σωστό. Πρέπει να βελτιώσουμε την ταχύτητα και την αποτελεσματικότητά μας κι αυτό γίνεται μόνο με επανάληψη. Δείχνουμε ότι στα δυο τελευταία παιχνίδια μπορούμε να χτίσουμε την αποτελεσματικότητα μας».

ΣΟΥΛΗΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό γιατί άξιζε τη νίκη. Καλή επιτυχία στον κόουτς Γιαννάκη για το δύσκολο έργο που έχει αναλάβει. Ξέραμε ότι το αποψινό παιχνίδι θα ήταν πολύ δύσκολο για μας. Έχουμε τρία συνεχόμενα παιχνίδια με ομάδες που είναι στις 16 καλύτερες της Ευρώπης. Σε τέτοια παιχνίδια ο αντίπαλος μπορεί να σε εξιτάρει και να παίξεις πολύ καλά αλλά και να σε αποσυντονίσει. Θέλαμε να δούμε πως μπορούμε να παίξουμε απέναντι σε μια τέτοια ομάδα. Είχαμε σημεία που ήμασταν πολύ κακοί και σημεία που ήμασταν πολύ καλοί. Θα μιλήσουμε με τα παιδιά για να τα διορθώσουμε και πιστεύω ότι μετά απ’ αυτά τα τρία παιχνίδια θα είμαστε καλύτεροι.


ΡΟΝΤΕΡΙΚ ΜΠΛΑΚΝΕΪ: «Για μένα είναι πάντα ευχάριστο το να γυρίζω εδώ. Πέρασα πολύ ωραία χρόνια στο Μαρούσι κι έχω πολλούς φίλους. Το Μαρούσι είναι μέρος της μπασκετικής μου οικογένειας, έχω πολύ καλές σχέσεις με τους ανθρώπους εδώ και πιστεύω ότι θα έχω και στο μέλλον. Προσπαθώ να διατηρήσω επαφή με την ομάδα, αλλά κατά τη διάρκεια της σεζόν είναι σίγουρα πιο δύσκολο λόγω του βεβαρημένου προγράμματος. Όσο για το παιχνίδι, ξεκινήσαμε καλά με πολύ ενέργεια, αλλά στη συνέχεια το Μαρούσι αντέδρασε. Στο ημίχρονο μιλήσαμε και βγήκαμε έτοιμοι για μια μεγάλη μάχη. Στο τέλος πήραμε σωστές αποφάσεις και κερδίσαμε ένα σπουδαίο παιχνίδι».

ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΛΥΝΙΑΔΑΚΗΣ: «Ο Ολυμπιακός ήταν πολύ πιεστικός στην άμυνα του στο πρώτο δεκάλεπτο. Πήρε μια διαφορά 10 πόντων, εμείς επιστρέψαμε, μπήκαμε στο παιχνίδι. Γενικά δεν κάναμε πολλά λάθη, αλλά στο κρίσιμο τελευταίο πεντάλεπτο κάναμε. Ο Ολυμπιακός έπαιξε καλή άμυνα στο τέλος και γι’ αυτό νίκησε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: