Gate Zero(gzero0.blogspot.com)

Gate Zero(gzero0.blogspot.com)
Gate -0-...Για όλους τους οπαδούς και ΟΛΑ τα αθλήματα και τις ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ! Gate -0- Και τα μυαλά στα BLOG!!

Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2008

Αριανήττα....


Έχασε μέσα στην siemens arena απο τη Λιέτουβος της έδωσε και πλεονέκτημα διαφοράς και αυτό ήταν όλο.23 λεπτά δεν υπήρχε και φυσικά όταν ξύπνησε ήταν πλέον αργά.Είχε και τον Τέρι απο πολύ νωρίς με 3 φάουλ με αποτέλεσμα να παίζει μ 4 έλληνες στην 5άδα...Η ομάδα έκανε μια μίνι αντεπίθεση η οποία τελείωσε άδοξα με το 5ο φάουλ του Καλαϊτζή (που ήταν ο μοχλός της ομάδας εκείνη την περίοδο) και την τεχνικά ποινή (στη ίδια φάση) στον Χέρμπερτ για διαμαρτυρία.5 βολές για τη Λιέτουβος και 2ήττα για τον Άρη...ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ ο Χέρμπερτ ο οποίος δεν μπορεί να μαζέψει τα νεύρα του με αποτέλεσμα να τρώει τις τεχνικές και να φορτώνει την ομάδα βολές.Έγινε και με τον ΟΣΦΠ στο πρωτάθλημα και το έκανε και με τη Λιέτουβος.Ένας προπονητής πρέπει να εμπνέει στην ομάδα ηρεμία και όχι να χτυπίεται σαν ψάρι! τι να πώ...τέλος πάντων το ξαναλέω ο Άρης παίζει για πλάκα στο top 16 μέχρι εκεί μπορεί! Οπότε καρντάσια απλά απολαύστε το!
Τα δεκάλεπτα: 27-11, 49-31, 65-49, 89-74.



Λιέτουβος Ρίτας (Τριφούνοβιτς): Βρόμαν 4, Λουκάουσκις 18 (3), Πράϊς 15 (3), Έιτσον 18 (1), Πετραβίτσιους 9, Γιομάντας 3, Τζόρνταν 2, Τζεσεβίτσιους 3 (1), Μπαϊράμοβιτς 17 (1).



ΑΡΗΣ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο (Χέρμπερτ): Τέρι 4, Καλαϊτζής 9 (2), Ηλιάδης 8 (1), Μπόισα 5, Μότολα 8 (2), Μάσεϊ 19, Αγαδάκος, Τσαλδάρης 10 (2), Παντελιάδης, Ουάσιγκτον 11 (1).





Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών…



Γκόρντον Χέρμπερτ: «Για 23 λεπτά ήμασταν κακοί. Στο δεύτερο ημίχρονο καταφέραμε να βελτιώσουμε την απόδοση μας, αλλά προηγουμένως είχαμε βάλει τους εαυτούς μας σε μια τρύπα από την οποία δύσκολα μπορούσαμε να επιστρέψουμε. Τις τελευταίες δύο εβδομάδες δεν παίζουμε το μπάσκετ που θέλουμε και σίγουρα δεν μας αρέσει αυτή η κατάσταση που έχουμε περιέλθει. Η Λιέτουβος στο πρώτο ημίχρονο έβαλε μερικά μεγάλα και δύσκολα σουτ, ενώ εμείς χάσαμε την συγκέντρωση μας. Σίγουρα έπαιξε τον ρόλο της η απουσία του Ράιτ όμως αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία, ενώ μεγάλο παιχνίδι έκανε ο Καλαϊτζής. Η διαφορά που πήρε στην πρώτη περίοδο η Λιέτουβος της έδωσε αβαντάζ ενόψει της συνέχειας».



Για την τεχνική ποινή που δέχθηκε ο προπονητής του ΑΡΗ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο τόνισε: «Το φάουλ που σφύριξαν οι διαιτητές αν έγινε ήταν μέσα από την γραμμή των 6.25. και επειδή έδωσαν στον παίκτη της Λιέτουβος το δικαίωμα να εκτελέσει τρεις βολές, ήταν ο λόγος που με έκανε έξαλλο».


Αλεξάνταρ Τριφούνοβιτς: «Μπορώ να σας πω τι εύχομαι και τι λέω πριν από ματς στους παίκτες μου, αλλά δεν γνωρίζω πως θα εξελιχθεί μια αναμέτρηση. Ξέραμε τα προβλήματα ΑΡΗ και προσπαθήσαμε να τα εκμεταλλευτούμε πιέζοντας στην άμυνα και μην αφήνοντας να βρει τον ρυθμό του. Ξέρω ότι όλοι θα γράφετε αύριο για τον Λουκάουσκις, αλλά εγώ θα πω πως όλοι οι παίκτες μου ήταν καλοί».

Γιώργος Καλαιτζής: «Θα πω αυτό που συζητήσαμε στα αποδυτήρια μετά από το τέλος του αγώνα. Αν παίζαμε με την ΑΕΚ και την Φενερμπαχτσέ το μισό από αυτό που παίξαμε σήμερα σε διάθεση, όρεξη και ομαδικότητα στο δεύτερο ημίχρονο, τότε το αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικό. Δεν αντέξαμε όμως στο τέλος, ενώ συναντήσαμε μια εχθρική διαιτησία. Το θέμα είναι πως ο αγώνας τέλειωσε έχουμε 0/6 και μπροστά μας έχουμε ένα πρόγραμμα «βουνό». Η ομάδα δεν παίζει καλά τελευταία και θα πρέπει να παρουσιαστεί διαφορετική απέναντι Παναθηναϊκό».


Χάνο Μότολα: «Όλοι πρέπει να κάνουμε την αυτοκριτική μας. Έχουμε μπροστά μας δύο δύσκολα παιχνίδια με Παναθηναϊκό και Ταού και δεν πρέπει να κάνουμε τα ίδια λάθη. Δεν παίξαμε άσχημα και στα 40’ της αναμέτρησης, αλλά απέναντι στην Λιέτουβος Ρίτας που είναι κατά τη γνώμη μου η καλύτερη ομάδα στους αιφνιδιασμούς στην Ευρώπη θα πρέπει να είσαι πειθαρχημένος σε άμυνα και επίθεση. Ότι δουλειά και αν κάνεις όταν χάνεις αισθάνεσαι άσχημα. Παρόλα αυτά να κοιτάμε θετικά την συνέχεια, ενώ μας επηρέασε το γεγονός ότι ήμασταν απροπόνητοι για δυο μέρες στην Αθήνα. Στο χέρι μας να καταλάβουμε τι πρέπει να κάνουμε και βλέπουμε την επόμενη μέρα»..

Δεν υπάρχουν σχόλια: