Gate Zero(gzero0.blogspot.com)

Gate Zero(gzero0.blogspot.com)
Gate -0-...Για όλους τους οπαδούς και ΟΛΑ τα αθλήματα και τις ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ! Gate -0- Και τα μυαλά στα BLOG!!

Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2008

Αναμενόμενη....


Αναμενόμεη ήταν η νίκηστο κλειστό της Γλυφάδας μεταξύ του ΠΑΟ και του ΟΣΦΠ.Η ομάδα του παναθηναϊκού αν και βρέθηκε να χάνει στο 1ο σέτ έδειξε χαρακτήρα και γύρισε το μάτς νικώντας με 3-1 σέτ.Σημαντικότατη η παρουσία του κόσμου ο οποίος κυριολεκτικά Γέμισε το γήπεδο αλλά και το πάθος των παικτών...Συγκινιτική ήταν η κίνηση του κόσμου να σηκώσει πανό για τον Dante (''Dante είσαι ένας απο εμάς'') λόγο του προβλήματος υγείας που αντιμετώπιζε ο γιός του...

Μάουρο Μπερούτο:
-Για την εμφάνιση της ομάδας: «Το βόλεϊ δεν είναι μόνο σερβίς. Πήραμε μια πολύ σημαντική νίκη και έχει σημασία ο τρόπος που την κατακτήσαμε. Θα είναι μεγάλη εμπειρία για εμάς και για τη συνέχεια. Θα μας βγει σε καλό στα υπόλοιπα πέντε παιχνίδια.»
-Για το ματς με τον Ηρακλή: «Κάθε ματς είναι διαφορετικό. Τώρα έχουμε δυο τελικούς και μετά έχουμε την Πιατσέντζα. Πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι».
-Για τον κόσμο: «Φοβερός ο κόσμος. Απίστευτη ατμόσφαιρα. Έχω όνειρο η Γλυφάδα να είναι έτσι σε κάθε ματς. Από τον κόσμο παίρνουμε δύναμη. Τους χρειαζόμαστε σε όλα τα ματς.
-Για τον αντίπαλο προπονητή Σωτήρη Δρίκο, ο οποίος έζησε με τον δικό του τρόπο το ματς: «Φαίνεται ότι εμπνεύστηκε από τα χθεσινοβραδινά Όσκαρ. Πραγματικά ήταν μοναδική η εμφάνισή του».
Άμαραλ Ντάντε: «Μου άρεσε η ατμόσφαιρα. Με τρελαίνει ο Παναθηναϊκός. Ήταν ένα δυνατό ντέρμπι και το κερδίσαμε. Σπουδαία νίκη με σύμμαχο τον κόσμο. Είδα το πανό και πραγματικά συγκινήθηκα. Αφιερώνω τη νίκη στον Αντόνιο και τους οπαδούς μας ».
Χρύσανθος Κυριαζής: "Πολύ σημαντική νίκη. Γυρλισαμε το παιχνίδι και πήραμε αυτό που θέλαμε. Μπήκαμε μουδιασμένοι. "Σκαλώσαμε" με τον κόσμο αλλά την επόμενη φορά που θα γεμίσουν και πάλι τη Γλυφάδα δεν θα χάσουμε ούτε σετ. Τους ευχαριστούμε".

Δεν υπάρχουν σχόλια: